Site icon Fine Living

Venkovní rolety do oken se těší velké oblibě. Dopřejte si maximální pohodlí kdykoliv během dne

Window Architecture Venetian Blinds  - 652234 / Pixabay

652234 / Pixabay

Pokud hledáte opravdu efektivní exteriérové stínění, měli byste upnout svoji pozornost na venkovní rolety. Ty se zejména v českých domácnostech těší čím dál tím větší oblibě, a to především díky pohodlí, které nabízí. Kromě toho je jejich samotná montáž velmi jednoduchá a nejsou třeba ani stavební zásahy do vybraného domu.

Venkovní rolety vám výrazně usnadní život

Oproti klasickým roletám se čím dál tím častěji objevuje na domech venkovní roleta do oken, která s sebou přináší nové výhody. Tou první je především pohodlí, které zajištuje jednoduché ovládání. To může být buď elektrické, nebo manuální. Vyřešená je však i bezpečnost, kterou zajišťuje klasický zámek.

Výhody venkovních rolet:

Montáž venkovních rolet je opravdu snadná

Velmi jednoduchá je také montáž venkovních rolet, u které není nutné přistupovat k nějak zvlášť velkým zásahům do budovy. Běžná venkovní roleta na okna totiž může být namontována přímo na fasádu nebo do předkladů. U nových budov je poté možné rolety zabudovat přímo do fasády, čímž lze dosáhnout mnohem čistějšího vzhledu.

Vybírat přitom můžete i z celé řady doplňků, jako je například síť proti hmyzu. Milovníky designu potěší také široká škála motivů a barev, ze kterých mohou vybírat – výjimkou nejsou ani imitace dřeva. O konečném vzhledu samozřejmě rozhoduje i firma, u které si montáž objednáte.

Mezi odborníky v tomto oboru se řadí i firma Sundex, která nabízí kompletní servis od přeměření až po úklid. Na rozdíl od většiny firem nabízí možnost nezávazné poptávky a přeměření zdarma – hned tedy budete vědět, na kolik vás montáž vyjde. V případě, že budete souhlasit, firma se o vše postará za vás a vyjde vám maximálně vstříc.

Exit mobile version